torsdag 14 februari 2013

Ultraljud

Har haft fullt upp hela denna veckan och inte har jag mindre att göra ikväll men tänkte ändå ni skulle få säga hej till vårt kommande tillskott.

Tyvärr var bebis inte med på noterna så 100% säkra på om det är en hon eller han kan vi inte vara så det blir en överraskning.
Men är här "hen".

Säg hej till publiken!!



















Samma datum fick som tidigare så i början av juli förhoppningsvis är det dags.
Hoppas verkligen bara att barnmorskekaoset har lagt sig tills dess.....

Nu packa inför hela helgen med underbara vänner. Kommer hem på söndag full med ny energi, det vet jag!

// Frusol

3 kommentarer:

  1. Hej "mini-kusin"! Du vet att du är den minsta kusinen våra barn har, deras andra kusin väntar vi ju på med spänning nu.. Det ser ju ut som att det blir en bebis av dig med =) Underbart! Du är så välkommen till oss alla i sommar. Väx på dig så syns vi mer sen.

    Till din mamma, pappa & storebror. All kärlek idag, på allas hjärtas dag, som största kusinen säger. Och sen kan ni få en puss i handen som lill-kusinen gör frikostigt nu.

    <3 /Tant K

    SvaraRadera
  2. Lille TrulleNulle! Vad vi längtar efter dig! Du kommer att möta massor av kärlek,
    det blir en lång väntan, men när du väl kommer så....! Låt oss få prata med dig, klappa dig genom magen om mor tillåter. Varma kramar till alla i familjen, Ma Amie

    SvaraRadera
  3. passa på att guppa gott i magen och njut av att bara vara med fokus på växa så klart. Världen kommer möta dig med leenden och varma hjärtan - och så även vi tokisar från västkusten!kram kram till familjen från GrafEriksson

    SvaraRadera

Hej!

Tack för att du tog dig tid att titta in här hos mig. Lämna gärna en kommentar så jag vet vem du är. Självklart är det okej att vara anonym.

Stor kram!