måndag 22 augusti 2011

I paradiset..

Ja där har vi nog hamnat.


Säger det igen, hotellet har inte gjort oss besvikna. Det ligger inbäddat i regnskogen precis vid havet. Trädgården består av alla möjliga exotiska träd, buskar och växter. Vad sägs om fikon, citrongräs, galangal, Paradisträd och höga palmer.

Lillskrutt mår bättre men febern höll i sig i nästan ett dygn med efterföljande utslag så vi har bestämt att det var vaccinets fel. Det var dock inte så roligt för honom med nästan 39 graders feber, lång flygtur och lite sömn med störda rutiner.... Men nu så är det som det ska vara. Han har charmat hela hotellet både personal och gäster. För övrigt är vi inte så många gäster ca 80 jämfört med högsäsong då det brukar vara runt 400 gäster minst. Så vi kan inte klaga på servicen...
Men som sagt charmtroll nr är vår son just nu och han njuter av det i fulla drag. Är det ingen som tittar på honom så tjoar han och skrattar tills han får en publik.....
Blir kul när vi kommer hem till vardagen igen....

Vad gör vi då?
Det har varit sol varje förmiddag så solar vi sen har det kommit lite regn på eftermiddagarna alla dagar utom en, men vi försöker aktivera oss så gott det går ändå.
Vi har köpt chilipowder, både galet billig och jäkligt dyr, f-b j...la tjuvförsäljare... Men nu vet vi vart vi ska gå!

Vi försöker hålls Lillskrutts rutiner lite men det går inte alltid. Inte super lätt att lära sig tex äta när alla ska komma och pilla på en och lufta upp en hela tiden.
Men det roliga är att språket tagit sig ett riktigt kliv framåt. Numer hör vi både pippi, appen, ka, ampan, där hela dagarna. (appen=nappen, ka=katten, ampan=lampan) och det är super roligt.

Infogar lite bilder så ni får ett litet hum om vår värld just nu.
















Kram vi hörs snart igen!
Nu ska jag sippa färdigt på min drink....

Stor kram från oss 3

3 kommentarer:

  1. Åh va härligt det ser ut!! Njut nu ordentligt det är ni verkligen värda!! Kram M&P

    SvaraRadera
  2. Ni har det bara för gott - och det är ni värda. Hoppas resan fortsätter i sunda tecken. Stor kram till er

    SvaraRadera

Hej!

Tack för att du tog dig tid att titta in här hos mig. Lämna gärna en kommentar så jag vet vem du är. Självklart är det okej att vara anonym.

Stor kram!