måndag 29 augusti 2011

Semestern från helvetet...

Börjar med det positiva...

Så då var jag färdig med det!

Nä jag är inte bitter....

Regnet öser ner fortfarande och vi är nu även förkylda och ont i halsen hela familjen. jäkla AC hur man en gör så klarar man sig aldrig. Men det kan iof också bero på att vi aldrig torkar. Kan säga så här, att vara i ett monsunregn är inget roligt, varmt, klibbigt och döblött hela tiden. Bara regn och allt är konstant fuktigt.

Som grädden på moset så har vi nu även varit tvungna att byta rum, inte bara en gång utan två gånger i går kväll.
Upptäckte kl 22 igår att taket hade börjat bågna och vid en närmare titt så visade det sig att det läckte vatten från en spricka. Upp till receptionen försöka förklara att vårt problem. De gjorde ganska snabbt bedömningen att inget kunde göras så sent och vi fick därför byta rum.
Kan ju tycka att det inte borde vara allt för svårt att då bara flytta in i rummet bredvid som stod ledigt men det gick inte, för där var det ju inte en king size bed...
Känns som det kvittar men rätt ska ju vara rätt, så det vara bara att packa i hop hela vårt pick och pack, inklusive barnsäng, skötbädd, barnvagn mm, en smått trött Lillskrutt och flytta ett hus bort och en våning upp.
Eftersom det rummet "bara" hade 2 separat sängar och ingen dubbelsäng så startade projekt bädda om.
Vi passade då självklart på att börja packa upp lite lätt för att snabbt kunna få liten i säng.
Men, vad händer inte då? Jo det börjar läcka i det taket också....
Vid det här laget fanns det inget annat att göra en att skratta så personalen måste trott vi blivit galna.
Ner med allt igen och bort till ett annat rum. Och vad stod inte där? Om inte en king size bed!!!

För övrigt så mår vi bra, men vi är alla uttråkade på gränsen till desperation. Vi försöker så gott det går att roa Lillskrutt men på begränsat utrymme och inte alltför mkt leksaker går det så där.
Har nog aldrig längtat efter att åka hem så mycket och nu sitter vi verkligen bara av tiden. Tur att vi träffat ett annat svenskt par här nere som vi får lite utbyte av annars så vet jag inte hur det kunnat gå.....

That's al for now.
Nästa gång vi hörs är vi förhoppningsvis hemma och välbehållna. Det saknas ju bara nu att vägarna är så pass översvämmade att vi inte kan ta oss till flyget eller att det blir försent/inställt!



- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!

Tack för att du tog dig tid att titta in här hos mig. Lämna gärna en kommentar så jag vet vem du är. Självklart är det okej att vara anonym.

Stor kram!