måndag 12 maj 2014

Vårt sovrum och vardasrummet.

Då gör vi ett nytt försök..

Vårt sovrum
Före



Efter, taket är målat med först en grundfärg med kvistlack och sen två lager snickerifärg.



Allt kändes väldigt gult från början, säkert pga års slit och solljus. Men nu är det ljust och fräscht igen. Visar en ny bild när mattan kommit på plats i morgon, eller kommit och kommit lät ju hurtigt ;-) när vi lagt in den är mer korrekt.

Så vardagsrummet, på hela övervåningen satt det strukturtapet, har sagt det förut den som uppfann den..
Så här fick vi hjälp med att få väggarna släta av en målare.

Vardagsrum
Före

Efter: Taket är målat, väggarna är grundmålade, spacklade och grundmålade en gång till innan vi äntligen fick på den vita färgen. Nyansen vi har använt oss av är "Äggskal" och är aningen vitare än "Stockholms vit. Vi har valt den färgen för att vi ändå vill ha en liten mjukare



Före



Efter



Det är ju verkligen mer liv i golvet nu och här ser ni även rummet med golvlister. Får visa en närbild senare då vi inte valde raka släta utan lister eller socklar förlåt med lite mönster.

Trapphuset och räcket ska vi måla om några veckor så det "härliga" trämonumentet behöver ni inte bry er om.

Nä nu ska jag krypa ner i vår stora sköna säng och drömma om att alla möbler bara flyger in i morgon, så lovar jag att uppdatera när vi kommit lite mer på banan igen.

Sov sött alla underbaringar <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!

Tack för att du tog dig tid att titta in här hos mig. Lämna gärna en kommentar så jag vet vem du är. Självklart är det okej att vara anonym.

Stor kram!