torsdag 12 juli 2012

Spöken....

Lillskrutt har vid inte mindre än 3 tillfällen nu skrämt livet ur mig. Vid 2 tillfällen har jag varit själv hemma men nu i veckan var även pappa hemma och fick se.

Han har vid alla tillfällen varit väldigt svår sövd vilket innebär att han vägrar gå och lägga sig själv utan ska somna i vår säng.

Efter att hela lgh är ned släkt så har han börjat peka och göra typ graw ljud vilket innebär typ ljudet för lejon eller varg samtidigt som han blivit exalterad och sprungit ut i vardagsrummet.
Han har heller inte gett med sig utan sagt upprepade gånger däh däh och pekat på ett och samma ställe i vardagsrummet. Nu senast gick han så långt som att han till och med la sig på alla fyra på golvet och försökte ta bort golvlisten.

Det som är det obehagliga är att han visar på samma ställe och vägrar ge med sig. Typ som att jag är knasig som inte ser.

Berättade det här för en kompis som sa att hon hört att det är vanligt för 2 åringar att se "spöken".

Är det någon som vet om det stämmer??




- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Det är nu hans fantasivärld vaknar. Lämna honom inte ensam framför TV:n eller datorn om ni inte är säkra på vad som visas! Kanske dags att läsa godnattsaga och då ex om Lilla spöket Laban eller Alfons Åbergs fantasikompis Mollgan, men med enklare ord. Han drömmer säkert mkt om natten, detta är ju en fullständigt orädd ung man som säkert upplever mkt som ger avtryck i drömmar! Lev med, låtsas hjälp till att ta bort det som finns i vardagsrummet, förpassa det till trapphuset, och ge honom ett godkännande att det är bra att han tar bort det som hotar.
    Lycka till!
    Kram
    Ma

    SvaraRadera

Hej!

Tack för att du tog dig tid att titta in här hos mig. Lämna gärna en kommentar så jag vet vem du är. Självklart är det okej att vara anonym.

Stor kram!