fredag 8 april 2011

En vanlig familj

Igår kom min stora älskling hem som han brukar på torsdagar. Oftast så går ju helgerna i raket fart men denna vecka är bättre än andra. Han är ledig och kommer vara hemma hela veckan. Nästan 1 1/2 vecka ledigt det är lyx det :-)
Självklart är det massor som ska hinnas med på liten tid, bl a så ska vi fixa i lillskrutts rum så vi äntligen kan få lite ordning där. Har inte direkt varit prio eftersom han sover i vårt sovrum just nu, så det ser mest ut som ett förråd. Men eftersom dagarna går och lillskrutt bara blir större så är det lika bra att förbereda för hans inflytt. Förhoppningsvis så hinner vi måla och och sätta upp de härliga "wallies´arna" som vi köpt. Det blir ett undervattens rum till skrutten.

Ser fram emot veckan då vi verkligen kan vara en vanlig familj denna vecka. Lillskrutt får lite extra tid med pappa. Man märker verkligen att han börjar, dels känna igen "pappa" när han kommer hem, och dels ty sig lite mer till pappa än mig när han är hemma vilket betyder att han känner sig trygg med honom (finns det ett moderna ord till ty sig, känns lite stenåldrigt att skriva det)

Nu blir det lunch för min lilla skrutt som sovit en alldeles för kort stund. Sen blir det avfärd till svärföräldrarna för att byta till sommardäck :-)

 

1 kommentar:

  1. Har undersökt om det finns några nya, moderna ersättningar för uttrycket "tyr sig till". Finns inte, vad är fel, alla språkuttryck måste inte bytas ut.
    Uppskatta förutsättningslöst att lillskrutten har det bra med er båda!Ett bra betyg för er!!
    Kram mormor

    SvaraRadera

Hej!

Tack för att du tog dig tid att titta in här hos mig. Lämna gärna en kommentar så jag vet vem du är. Självklart är det okej att vara anonym.

Stor kram!