tisdag 26 april 2011

Lillskrutts rum

Har ju utlovat en liten förtitt på hur lillskrutts rum kommer bli så här kommer några bilder.


Före
Inte värst roligt och om ni undrar över färgrutan på väggen så var ju det självklart ett färgprov vi gjorde.


Under målning



Så här ser det ut just nu.....



Fiskarna i närbild


Vi ska byta ut klädförvaring och självklart fylla på med mer leksaker och lite matta och så. Hittade en matta på IKEA som de nu självklart slutat sälja..... så ni får vi leta vidare.

Hittade även denna sacosäck som skulle bli perfekt i rummet


Som sagt mycket kvar att göra, det får nog växa fram lite också hur vi vill ha det.


4 kommentarer:

  1. Så himla fint det blev !!!! Jag vill oxå komma igång med Elsas rum. Har du några bra tips på sidor där man kan köpa vägg dekorationer till barnrum?

    Det var kul att ses idag, får ses snart igen. På torsdag va det möte på jobbet på fm och sen kommer ju de som ska sätta upp lamellerna (minnet är bra men kort..)

    Kram kram

    SvaraRadera
  2. vilken härlig blå färg! och söta fiskar passar ju bra till lilla grodan =)den där tavelramen va ju superfin, var har ni hittat den? kram

    SvaraRadera
  3. Malin, Jag var inne och beställde dessa Wallies på barnparadiset.se men sök på wallies så finns det rätt mkt i olika stilar. Tack för igår, ja det var trevligt måste göras igen snart... du får gärna kom hit så kan vi ta en promenix här om du vill...
    Lina vilken av ramarna menar du? om det är den med avtrycken så är det ett kit från Panduro med avtryck och ram i ett där det fanns med olika alternativ på färger. Den andra är från IKEA.
    Tack tack föresten, hade ju helst velat visa ett färdigt rum men det är ju så svårt att bestämma sig......

    SvaraRadera
  4. Häftigt med alla nya möjligheter! Mer fiskar och sjögräs!!!!!
    Ma

    SvaraRadera

Hej!

Tack för att du tog dig tid att titta in här hos mig. Lämna gärna en kommentar så jag vet vem du är. Självklart är det okej att vara anonym.

Stor kram!