söndag 10 april 2011

Härliga helg

Haft en helt underbar söndag i solen. Först var vi på babysimmet, det var 2 veckor sedan eftersom lillskrutt varit så förkyld. När vi kom hem så sken solen så härligt så vi satte oss ute på uteplatsen och fikade i bara kortärmat. Satt säkert där ute i typ 2,5 timmar och bara mös. Upptäckte senare att solen tagit ordentligt idag, äntligen kanske man blir av med den här likbleka hyn man gått med hela vintern.

Vad har vi mer gjort den här helgen, jo bokat resa till sommaren hit åker vi senare i år http://www.fritidsresor.se/resa/thailand/khao-lak/khao-lak-merlin-beach-resort/?season=sommar-2011
Ska bli sååå himla skönt att bara komma bort vi 3. Visst det är lågsäsong, men i var i Thailand i juli för 2 år sen och det var helt okej. Sen har vi lillskrutt med oss och han vill säkert ändå inte vara i solen hela tiden. Det som är så skön är att allt finns på hotellet, spa, gym, restauranger, nära stranden och det bästa de har barnvakts service :-)
Längtar redan hur mycket som helst!

Nu är det riktigt skönt med en söndag kväll när man vet att min stora älskling inte ska åka i morgon bitti utan är hemma hela veckan. Ska bara njuta hela veckan!!!



  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!

Tack för att du tog dig tid att titta in här hos mig. Lämna gärna en kommentar så jag vet vem du är. Självklart är det okej att vara anonym.

Stor kram!