söndag 24 april 2011

Inte bara en utan två

Såg i morse att det är 2 stycken tänder som är på väg upp i underkäken hos lillskrutt. Inte konstigt att allt inte är som det ska just nu, med tänder på g, lära sig kypa och i morse när vi vakna så att han upp i sängen. Kom att tänk på igår att lillskrutt blir 8 månader nu den 7 maj, vilket betyder att det är 4 månader kvar tills han blir 1 år. Vart har tiden tagit vägen?
Tänker tillbaka på tiden för ett år sedan, det sparkades för fullt och magen var lagom stor... Förväntningarna höga och nervositeten började komma smygande. Skulle allt gå bra, vem var den där lilla personen som bodde i mig i 9 månader? Skulle vi klara av att bli föräldrar? med många andra funderingar.

Nu sitter vi här med världens mysigaste, sötaste, goaste lilla prins. Han mår bra och vi skrattar med honom varje dag. Så härligt att vi nu kan ha den kommunicera med honom även fast han inte kan prata.
Kan man önska sig något mer.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!

Tack för att du tog dig tid att titta in här hos mig. Lämna gärna en kommentar så jag vet vem du är. Självklart är det okej att vara anonym.

Stor kram!