måndag 7 mars 2011

6 månader

Idag blir vår lillskrutt 6 månader.  Det är helt galet vad tiden har gått fort. Känns nästan som igår då man gick och väntade på att han skulle komma. Det är verkligen hur mycket som helst som hänt de senaste månaderna. Från det lilla le lösa "knyttet" till en envis liten kille som precis vet vad han vill. Inte alltid han kan förmedla vad men han låter oss i alla fall veta när han inte är nöjd. Å andra sidan är han ju oftast vår lilla solstråle med ett stort leenden på läpparna.
Även om helgen varit något av en pina med gnäll och bära hela tiden (har iof varit lite halvdålig med både hosta och snuva så det kan ju hänga ihop) så är han riktigt snabb på att fyra av ett av sina härlig leenden så fort tillfälle ges.
Trots hängig så har han både börjat sitta och stå själv (med lite hjälp dock) under helgen se helt uträknad är han ju inte.
Det är verkligen helt underbart att få kunna ha möjligheten att vara hemma med honom så pass länge som vi ändå kan. Även om jag skulle vilja vara hemma ännu längre egentligen men vem har råd....
Tillbaka till vårt underverk :-)
Det händer verkligen hur mkt som helst just nu. Att redan se hans personlighet med vad han gillar, vad han skrattar åt, vad han inte gillar, uppskattar mm är så coolt.

Han är verkligen vår lilla solstråle <3



2 kommentarer:

  1. Ja gud vad stor V har blivit !

    SvaraRadera
  2. Syns att han är ett medvetet charmtroll, längtar efter att få träffa honom och hans kusin Elvira på lördag!
    Kram på ½-årsdagen till Viggo.
    Hoppas blommorna var fina!

    Kram
    Mormor Amie

    SvaraRadera

Hej!

Tack för att du tog dig tid att titta in här hos mig. Lämna gärna en kommentar så jag vet vem du är. Självklart är det okej att vara anonym.

Stor kram!